Palvelut

Tanssiesiintymiset ja show’t

Otathan yhteyttä -kohdasta löydät yhteystiedot, jos olet kiinnostunut tilaamaan minulta esiintymistä. Kilpatanssiurani sekä vuodet esiintyjänä TV- ja lavaproduktioissa ovat kerryttäneet monenlaista mielekästä esiintymiskokemusta pienestä suureenkin mittakaavaan.

Oli kyseessä suuret tilaisuudet, yleisötapahtumat tai pienemmät yritys-, juhla- ja yksityistilaisuudet, räätälöimme esityksen tilaisuuteen sopivaksi. Esiinnyn myös yhteistyössä ja parina useiden nimekkäiden tanssijoiden kanssa. Ohjelmaan voi sisältyä esimerkiksi:

  • Tanssi- ja jumppaohjausta
  • Yritystunteja ja taukojumppia
  • Paritanssiesityksiä, yksi tai useampi pari
  • Lava- ja show-esiintymisiä
  • Olen mukana myös Tanssijakauppa-palvelussa, joka välittää tanssijoita ja esiintyjiä erilaisiin tilaisuuksiin.

Tanssitunnit tanssi- ja liikuntakeskuksissa

Liikunnanilon välittäminen kaikille on minulle hyvin tärkeää! Olen jo vuodesta 2000 lähtien ohjannut  ja valmentanut erilaisia tanssi- ja jumppatunteja. Kevään 2017 ohjelmani löydät Opetusaikatauluosiosta, ja tietoa lapsille ja nuorille perustamastani tanssikoulusta Move Kids Dance School –osiosta.

Kilpatanssivalmennus ja koreografiat

15107269_777560155726317_5916079220676523997_n

Siirryttyäni vuonna 2007 kilpatanssin ammattilaiseksi olen myös toiminut kilpatanssivalmentajana sekä koreografina (myös voimistelu). Olen suorittanut sekä Suomen Tanssiopettajain Liiton STOL-tutkinnon että International Dance Teachers Association -liiton IDTA Licentiate -tutkinnon ja Valmentajan ammattitutkinnon Lohjan Kisakallion urheiluopistolla. Minulta voi tiedustella tanssiopetusta kilpa- ja paritanssissa niin yksityisesti kuin ryhmissä. Opetan muun muassa Haapalainen SuutariJääskö Dance Studiolla, Balanssi Studiolla ja Tanssi Buumissa Helsingissä sekä perustamassani Move Kids Dance Schoolissa Espoossa.