MOVE KIDS DANCE SCHOOL – LASTEN JA NUORTEN TANSSIKOULU

MOVE KIDS DANCE SCHOOL on vuodesta 2013 asti toiminut lasten ja nuorten tanssikoulu, joka perustettiin jo vuosia Move Wellness Center -liikuntakeskuksen yhteydessä toimineiden lasten ja nuorten harrastetanssiryhmieni pohjalta. Pitkän kilpa- ja ammattitanssijan sekä valmentaja-koreografi-kokemukseni pohjalta halusin kehittää uuden tanssikoulukonseptin 5-15-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka rakastavat musiikkia ja tanssia. Tanssikoulun tuntivalikoimassa on erilaisia niin pojille kuin tytöille sopivia tunteja: latino show, dance, street, show jazz, ballet ja akrobatia.

MOVE KIDSissä voit oppia ja nauttia tanssista erilaisissa harrasteryhmissä. Meillä voi harrastaa ja kehittyä tanssissa riippumatta omasta lähtötasosta! Lisäksi tanssikoulussa toimii lasten ja nuorten kilparyhmiä, joista Pink Diamonds on voittanut Latino Show’n Junioreiden SM-hopeaa vuonna 2014 ja GirlFusion-ryhmä SM-kultaa vuosina 2013-2015. Tanssiopettajat ovat alansa huippuja ja toimineet lasten ja nuorten parissa vuosia. Tanssin ilon välittäminen on sydämenasiamme!

Tervetuloa ilmaiselle kokeilukerralle! Tunneille ei tarvitse ennakkoilmoittautua.

MOVE KIDS -tanssikoulun löydät helposti ja kätevästi junaradan varrelta. Se toimii Move Wellness Center -liikuntakeskuksen yhteydessä Freedom Fund Areenalla Ymmerstassa Espoon ja Kauniaisten rajan läheisyydessä.

Move Wellness Center Ymmersta
Kauniaisten urheilupuisto
Ristihaantie 2
02750 Espoo
Puh.: 09 849 343 1

Lisätietoja ja syksyn 2016 aikataulu › Move Wellness Center – Move Kids Dance School