MOVE KIDS -KILPARYHMÄT

 

 

 

 

 

 

 

MOVE KIDS DANCE SCHOOL -tanssikoulun kilparyhmät ovat lapsista tai nuorista koottuja ryhmiä, jotka harjoittelevat tavoitteellisesti kohti asetettua päämäärää. Kilparyhmät osallistuvat valtakunnallisiin kisoihin sekä tilaisuuksien mukaan esiintyvät myös erilaisissa tapahtumissa. Treenejä on 3-5 kertaa viikossa. Kilparyhmät on jaettu ikäryhmittäin. Kilparyhmien nuoret ovat lisäksi kerryttäneet esiintymiskokemusta niin pienissä kuin suurissa tapahtumissa Hartwall Areenasta ja Linnanmäen lavalta monenlaisiin juhlatapahtumiin. Sekä GirlFusion että Pink Diamondsit ovat myös mukana Anskun lasten ja nuorten eteen tekemässä terveysvalistustyössä, Anskun koulukiertueilla, joissa teemana terveyden tärkeä kolmikanta: liikunta – ruokavalio – uni.

 

 

 

 

 

 

 

MOVE KIDS DANCE SCHOOLIN kilparyhmät kilpailevat SM-ja MM-tasolla. Latino Shown SM-kisoissa valmentaja-koreografi Ansku Bergströmin GirlFusion-ryhmä on saavuttanut vuosina 2013-15 SM-kultaa junioreiden Latino Show Dancessa. Pink Diamonds -ryhmä kipusi vuonna 2014 ensimmäisissä SM-kisoissaan loistavasti hopealle ja uusi sijoituksen vuonna 2016. Kisamenestys on vienyt ryhmät myös edustamaan Suomea MM- ja EM-kisoihin muun muassa Italiaan, Itävaltaan ja Pietariin, missä Pink Diamonds -ryhmä tanssi ryhmän vuonna 2016 junioreissa MM-prossille. GirlFusion saavuttanut MM-kisoissa kahdesti neljännen sijan.

Kilparyhmille järjestetään aina tarpeen mukaan auditionit, jolloin lapset ja nuoret voivat hakea paikkaa erilaisiin kilparyhmiin. Auditioneistä ilmoitetaan MOVE KIDS DANCE SCHOOLIN nettisivulla aina kun ne ovat ajankohtaisia.LISÄTIETOA: http://www.move.fi/ tai suoraan Ansku Bergströmiltä, ansku@annaliisabergstrom.com