CV

Olen raahelaissyntyinen kilpatanssija, jonka sydän sykkii tanssille ja liikunnalle musiikin tahdissa. Rantauduin pääkaupunkiseudulle 19-vuotiaana tanssin ja parempien työmahdollisuuksien perässä. Raahen Rytmikkäät on kasvattiseurani, mistä siirryin Oulun Telemarkin riveihin. Olen saanut edustaa Suomea maajoukkueessa sekä kilpaillut showtanssin pienryhmässä saavuttaen SM-kullan. Kilpatanssin ammattilaiseksi siirryin vuonna 2007. 

Olen suorittanut Suomen Tanssiopettajain Liiton STOL-tutkinnon ja International Dance Teachers Association -liiton IDTA Licentiate -tutkinnon. Nyt viimeisimpänä suoritin Valmentajan ammattitutkinnon Lohjan Kisakallion urheiluopistolla syksyllä 2016. Minulla on myös Cidesco-kosmetologin koulutus. Vuodesta 2000 lähtien olen ohjannut erilaisia tanssitunteja (mm. lattari, paritanssi, showtanssi) sekä aerobic-, lihaskunto- ja kehonhallintatunteja. Tanssinopetus on minulle hyvin palkitsevaa, koska näin saan välittää muillekin liikunnan ja musiikin tuoman ilon.

Tällä hetkellä keskitynkin erityisesti tanssiopetukseen, kilpavalmentamiseen ja koreografina toimimiseen. Itselleni tärkeä ja innostava haasteeni on vuonna 2013 perustamani MOVE KIDS DANCE SCHOOL -tanssikoulu Move Wellness Centerissä, Espoossa. Tanssikoulu oli pitkäaikainen haaveeni, sillä juuri lasten ja nuorten opettaminen ovat tanssijan sydäntäni erityisen lähellä!

Olen myös saanut olla mukana erilaisissa upeissa tanssiproduktioissa ja -esiintymisissä, kuten Kansallisoopperan Lepakko-operetti syksyllä 2014. Aleksanterin teatterin vuoden 2013 Haapalaisen ja Suutari-Jääskön menestystanssiteos, Double, sai jatkoa vuosina 2014 ja 2015. Vuodesta 2014 olen ollut myös mukana imitaattori Jarkko Tammisen huikeassa Stars Show -liveshow’ssa, joka huipentui marraskuussa 2016 Hartwall Arenan suureen XXL-show’hun. Aiempina vuosina olen esiintynyt tuotannoissa, kuten Latin Quarter Savoy-teatterissa 2007 ja Tanssin tähdet á la Carte Aleksanterin teatterissa 2011 alkaen.

Olen ollut useana vuosina peräkkäin esiintyjänä suuria yleisösuosioita saavuttaneissa TV-produktioissa, kuten Suomen suosituimmissa tanssiohjelmissa ja esimerkiksi Jarkko Tammisen Nelosen Big Bang! -viihdeohjelmassa. Lisäksi yhteistyö ja esiintyminen useiden Suomen huippuartistien taustalla on tuonut monia mielenkiintoisia kokemuksia.

Ja kaikkea hauskaa ja mielenkiintoista on tapahtumassa myös vuonna 2017!

Koen itseni hyvin onnekkaaksi voidessani työssäni yhdistää minulle tärkeät asiat: tanssin, terveet ja liikunnalliset elämäntavat sekä työn lasten ja nuorten parissa!